Home / Novosti / Zvezdin Brazilac u potresnoj ispovesti govorio o hororu koji je preživljavao u Beogradu: Žena mi trudna, a klub me laže svaki dan!

Zvezdin Brazilac u potresnoj ispovesti govorio o hororu koji je preživljavao u Beogradu: Žena mi trudna, a klub me laže svaki dan!

Proletos je Edson da Silva otišao iz Crvene zvezde posle nepunih šest meseci provedenih u klubu. Partije koje je pružao bile su zaista neubedljive, pa je saradnja vrlo brzo raskinuta.

Međutim, ako je verovati rečima 30-godišnjeg Brazilaca koje je preneo medijima u domovini, doživljvao je pravi horor u Beogradu. Njegova ispovest objavljena je na portalu ESPN, jednom od najvećih sportskih medija na svetu, i ide u prilog nedavnom apelu “FIFpro-a” o angažmanima fudbalera u Srbiji.

– Otišao sam u februaru u Srbiju iz Sao Paula, a proveo sam samo pet meseci tamo. Susretao sam se sa mnogim problemima. Nije mogla da mi se dostavi dokumentacija za mene i porodicu, plate su kasnile… razmišljao sam i shvatio da bi najbolje bilo da raskinem ugovor i vratim se u Brazil – počeo je Edson priču.

– Svaki igrač sanja da igra u Evropi. Postoji mnogo klubova za koje možete da igrate, ali neki prosto nisu održivi, a Crvenoj zvezdi dosta toga ne radi. Mnogi tamo prihvataju šta se dešava, ali je za mene neprihvatljivo.

Defanzivac kaže da mu je komunikacija bila početni problem.

error: