Home / EBKT / TAJNA JE U OČIMA SKRIVENA: Njihova boja će vam reći kakva ste ličnost! (FOTO TEST)

TAJNA JE U OČIMA SKRIVENA: Njihova boja će vam reći kakva ste ličnost! (FOTO TEST)

Boja očiju u potpunosti zavisi od gena jedne osobe, tako da su naučnici uvideli da postoji povezanost između karaktera jedne ličnosti i upravo toga kakve oči imate. Evo šta one otkrivaju o vama.

Smeđe oči

Oni koji imaju oči boje kestenja nikada neće odustati od borbe i daće sve od sebe da dokažu da su najbolji. Vole avanture i upoznavanje novih ljudi, a ni od izazova ne beže. Veoma su energični i hrabri i vole da eksperimentišu u životu, međutim, pripazite jer mogu veoma lako da vas zavedu.

Zelene oči

Vlasnici ovakvih očiju su pre svega energični i kreativni. Odlični su retoričari, a u vezama su strastveni i vole duge veze. Seksipilni su jako, ali ako im se zamerite, jako ćete da zažalite. Uvek dobiju ono što žele i ljudi sa ovom bojom očiju su često izuzetno uspešni.

Crne oči

Ovo je prava retkost, i to su zapravo veoma tamne braon oči. To su tajanstvene, strastvene osobe koje daju uvek svoj maksimum, šta god da rade, a odlično se snalaze u takmičarskoj atmosferi. Teško stiču poverenje u druge, ail kada ih omađijate, uvek će biti tu vas i neće vas izneveriti. Umeju da budu svađalice, čak i kad nisu u pravu.

 Plave oči

Njihovi ponosni vlasnici odišu mladalačkim duhom i izuzetno su šarmantni. Mnogo su prijateljski nastrojeni i prirodni, spontani. Nikada vas neće ostaviti na cedilu i veoma su romantični, tako da ne vole da švrljaju okolo. Vernost im je izuzetno bitna, a ne plaše se niti se stide da iskažu svoja osećanja. Sa njima ste na čistom, sve se zna.

Izvor: srbijadanas.com

error: